Skip to content

How will you dummies ever pass the OFFICIAL official test, if you don’t leave your answers?

March 24, 2011

Come on people!  Leave your answers in the comments section. Naturally, you will always be wrong…but you will learn from your mistakes! Ok, that’s a lie. Whatever. Leave your answers anyway so I can mock you.

Directions: For each question in this test you will read four statements about the picture. After you read the statements, you must select the one that best describes what you see in the picture.  Choose your response, and check back later to see if you have chosen the correct answers.

1.

 

(A) Semi-robotic clones will soon replace flight attendants in the travel industry.

(B) One of the stewardesses apparently has four arms.

(C) The name “Singapore” has nothing to do with singing or the poor.

(D) The ladies are laughing at a group of American Airline flight staff that just walked by.

2.

 

(A) The man is indicating with his hands the size of his manhood.

(B) The woman is indicating that the man’s manhood is two inches in length.

(C) The people are ignoring the sign which reads “loiterers will be executed.”

(D) The lawn is covered in large flakes of dandruff.

 3.

 

(A) The minister is preparing a sermon on the sinfulness of sin.

(B) It is unknown why the man continues to stare at the empty computer screen.

(C) Pink colored post-its have been banned from the office bulletin board.

(D) The man has ordered a pair of lacy panties on E-bay. For himself.

4.

 

(A) The Hogwarts Express now runs daily trips to Shanghai.

(B)  The fans are eagerly awaiting the arrival of Lon, Helmione, and Hally Pottel.

(C) The locomotive is incapable of doing the locomotion with Kylie Minogue.

(D) Thomas the Tank Engine has a cousin who is a Goth.

 5.

 

(A) The room is being prepared for the knights of the oblong table.

(B) The invisible woman is removing all her clothing in the conference room.

(C) The closet contains several celebrity Scientologists. (ALLEGEDLY!!!)

(D) The annual meeting for black gay Republicans has officially been called to order.

6.

 

(A) They are quite perturbed that sandwiches have been served at their wedding reception.

(B) They are not a married couple as no gay man would be caught dead wearing one of those ties.

(C) They are attending a farewell dinner before being sent to Mongolia to spread the word of Brigham Young.

(D) They are dismayed at the amount of meat packed into only one tight bun.

 7.

 

(A) The Israelites are marching around the walls of Jericho.

(B) Canadian hipster tourists are rather annoying.

(C) The backpackers are headed for a park with their sleeping bags because hostels are too expensive.

(C) Sherwood Forest has become overrun with teenage runaways.

8.

 

(A) The chauffer is forcing the spoilt rich brat to row his own damned boat.

(B) The only reason this picture is in the test is because that boy is so hot.

(C) The man in the hat is displaying his goods to a young customer.

(D) “Row the boat, oar I will paddle you sternly on your poop deck!”

 9.

 

(A) He recently heard that marijuana plants respond well to music.

(B) He has a large cyst on his left buttock, making it painful to sit on the chair.

(C) He has partaken in some herbal refreshment and is now willing the piano to play itself.

(D) He is composing the theme song to Dude, Where’s my Car?

10.

 

(A) One of the women has rather large melons.

(B) The man believes the year is still 1964.

(C) A joke about the Muslim woman will not be made out of fear of reprisal.

 (D) The man has taken the women’s cherries.

Advertisements
2 Comments leave one →
  1. ETPS.100 permalink
    March 26, 2011 11:16 am

    1. D
    2. B
    3. D
    4. D
    5. B
    6. C
    7. C
    8. C
    9. C
    10. B

    • March 26, 2011 11:18 am

      Next time I suggest you simply throw darts at the letters A/B/C/D and you may get a better score. Good try, but…oh, who am I kidding. YOU FAIL!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: